Triangle bikini online

triangle bikini röd

En röd triangle bikini

Nu är det snart dags att återigen inta stranden och allt roligt som hör därtill. Att få ligga på en solstol vid havet och bara slappar är något många av oss svenskar tycker om. Vi söker oss alltmer till solen under vinterhalvåret och för många är det en självklarhet att åka iväg när det är som kallast och mörkast. Att trivas på stranden är således viktigt för många av oss. Att hitta en triangle bikini till stranden kan vara svårt men ofta värt mödan när man väl gör sig redo för årets första dopp. Det är få känslor som slår att ha hittat en bikini som man verkligen trivs i och vill visa upp för sin vänner och andra människor på stranden. Hur ska man då hitta rätt bikini online. Det som gör det lite krångligare (än vardagliga kläder) är att vi ofta vill att passformen ska vara perfekt. De som har bred midja passar inte lika bra i en bikini som är skapt för de med mindre midja och tvärtom.

Hitta din rätta triangle bikini

På nätet finns det ett flertal olika online butiker där man få en bra överblick om vad som finns på marknaden. Letar man efter till exempel en röd triangle bikini så är det oftast lättast att bara söka på just ”röd triangle bikini” för att få fram de olika modellerna. Även om man hittar en triangle bikini ”to die for” så är det väldigt viktigt att passformen är den rätta. Du kan framhäva din kropp genom att välja en bikini som passar just dig. Här nedan följer lite tips och råd man kan ha nytta av när en bikini ska beställas från nätet.

Till en kvinna med lite mindre byst kan en trekants bikini passa bra. Vill du framhäva bysten lite extra kan du prova en push-up eller en vadderad halterneck.

Tips för dig med breda höfter som vill ge ett lite slankare intryck är att köpa ett par klassiska trosor med högre skurna ben. Att köpa en triangle bikini med lite mörkare färger gör också att man ”förminskar” lite. Att använda sig av boxertrosor gör att du mer framhäver och är inte att rekommendera till de med lite bredare höfter.