Inne i det nya året, vill ha nya kläder!

Så då var det år 2014 då – kan tyvärr inte påstå att det känns så mycket annorlunda än 2013. Ännu ett år har passerat på 10-talet och mycket har inte förändrats som jag känner till. Undra förresten varför vi inte kallar vårt nya sekel för 10-talet än, kanske för att vi mest förknippar det med 1910-talet som vi med facit i hand kan se faktiskt hände mängder av saker under. Förhoppningsvis slipper vi världskrig och andra dumheter under 2000-talets 10-tal, och att vi börjar använda oss av namnet 10-tal snart för att visa på att tiden faktiskt går framåt och att vi inte är kvar på 1900-talet. Jaja nog om det.

Tre röda klänningar

Röda snygga klänningar. Kanske lite för mycket jul över röda klänningar men jag tycker de passar vid andra tillfällen också

Med det nya året så har jag blivit väldigt inspirerad av att göra mig av med det gamla och få in lite nytt i min garderob, det går väl knappast att kalla det för ett nyårslöfte – men jag tänker göra slag isak av det jag säger. Dags att få in en massa snygga kläder i garderoben igen. Jag vill fylla på lagret av snygga jeans, snygga klänningar och snygga toppar igen. Med det nya året så är det ett bra tillfälle tycker jag. Jag har redan börjat kolla av vad för snygga kläder det finns på nätet och lägger nog en liten beställning senare i eftermiddag. Alla kläder jag köper nu kommer förstås inte att köpar online, men just en slö dag som denna känns det väldigt bekvämt att leta efter kläder online. Se här nedan på ett par av de jeans och klänningar jag hittat hitills, det ska bli mer! Just nu så är jag väldigt inne på att hitta ett par snygga boyfriend jeans. Äger inget par sådana än och många outfits ser de helt guaomliga ut i måga jag säga. Klänningarna jag är ute efter kommer att vara av lite mindre modell just nu, mini- eller midiklänningar. Maxiklänningarnas tid är verkligen runt jul och nyår då man vill ha lite längre och heltäckande modeller som ser lite mer elegatna och uppklädda ut. Kanske att det behövs någon maxiklänning till sommaren, så det kan få bli en då. Se här nedan på de snygga kläderna jag hittade idag.

 

Naturellfärgad klänning

Klänning med skärp i en ganska neutral färg

Jeans med slitninar

Jeans med snygga slitningar

Svarta skinnbyxor

Snygga läder-/skinnbyxor har jag alltid velat ha ett par av